کانون قرآن

تشکل دانش آموزی کانون قرآن دبیرستان شهید دستغیب 1 شیراز

تشکل دانش آموزی کانون قرآن دبیرستان شهید دستغیب 1 شیراز

>
به ما امتیاز دهید .
کانون قرآن
کانون در شبکه های اجتماعی



آخرین مطالب

۲۱ مطلب در دی ۱۳۸۸ ثبت شده است

از خاک یا افلاک به خودت نگاه کن

ز خاک یا افلاک

 

چه بی واسطه از خاک آمده باشی، چه طی میلیاردها سال با هزاران واسطه از خاک

چه از آب باشی، چه از خاک

چه از گل سرشته شده باشی، و چه از خاک خشک

در هر روی با خاک عجینی ...

شکی نیست که از خاکی و به خاک باز خواهی گشت، اما میدانی که تمام وجودت خاک نیست!

خاکی هستی اما فقط در نیمه جسمانی بودنت!

انیس خاکی، فقط در نیمه مادی بودنت!

تو افلاکی هستی، عرشی، آسمانی و الهی در نیمه روحانی بودنت!

انیس آسمان و فلکی در نیمه الهی بودنت!

گِل وجودت را آنگاه که سرشتند و به پیمانه زدند، با روح خدایی مسجود ملائک شد!

تو آن روح بلندی هستی که در این جسم خاکی دمیده شده ای!

پس مگذار هرگز این جسم خاکی تو را به خاک متصل کند ...

                           فَإذَا سَوّیتُه وَ نَفَختُ فیه مِن رُّوحی فَقَعُوا لَهُ سَاجدین(۱)

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۸۸ ، ۲۱:۵۲
HDI
شرایط رهبرى

دو شرط اساسى
شرایطى که براى زمامدار ضرورى است مستقیماً ناشى از طبیعت طرز حکومت اسلامى است. پس از شرایط عامه مثل عقل و تدبیر، دو شرط اساسى وجود دارد که عبارتند از:
1- علم به قانون
2- عدالت
چنانکه پس از رسول اکرم «صلى الله علیه وآله» وقتى در آن کسى که باید عهده‏دار خلافت شود، اختلاف پیدا شد باز در اینکه مسئول امر خلافت باید فاضل باشد، هیچ گونه اختلاف نظرى میان مسلمانان بروز نکرد. اختلاف فقط در دو موضوع بود.
1- چون حکومت اسلام حکومت قانون است، براى زمامدار علم به قوانین لازم مى‏باشد، چنانکه در روایات آمده است. نه فقط براى زمامدار بلکه براى همه افراد، هر شغل یا وظیفه و مقامى داشته باشند چنین علمى ضرورت دارد. منتهى حاکم باید افضلیت علمى داشته باشد. ائمه ما براى امامت خودشان به همین مطلب استدلال کردند که امام باید فضل بر دیگران داشته باشد. اشکالاتى هم که علماى شیعه بر دیگران نموده‏اند در همین بوده که فلان حکم را از خلیفه پرسیدند نتوانست جواب بگوید، پس لایق خلافت و امامت نیست. فلان کار را بر خلاف احکام اسلام انجام داد، پس لایق امامت نیست .... (1)
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۸۸ ، ۲۱:۴۰
HDI

بحران انسان معاصر و راه فرار

انسان

گوش هایتان را کمی تیزتر کنید !

حتما می شنوید صدای  کشمکش انبوه اطلاعاتی که از هرطرف به ما هجوم می آورد . گاهی با اجازه و اراده ، گاهی بی وقفه و ناگهان. گاهی خواسته ، گاهی ناخواسته .

 دنیای امروز ، دنیای پرهیاهویی است . بعضی وقتها احساس می کنیم که "خود" را گم کرده ایم . انگار از خود اراده ای نداریم . می رویم با جریانی که ما را می برد . به هرکجا که بخواهد . گاه بالا ، گاه پائین . همه چیز به شرایط بستگی دارد . می توان گفت انسان امروز از قطعیت و یقین ، به عدم قطعیت و بحران هویت رسیده است .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۸۸ ، ۲۱:۱۴
HDI

چگونه مرده‌های خود را از عذاب قبر نجات دهیم؟

سلام

روز پنجشنبه شما به خیر باشد

خیلیها روز پنجشنبه سری هم به قبرستان می‌زنند و یادی از خاک نشینان می‌کنند. معمولا جوانها که هنوز عزیزی را از دست نداده ‌اند چندان توجهی به این مساله ندارند اما کسانی که داغی بر دلشان نشسته است، پنجشنبه که می‌شود، انگار که آن سفر کرده سراغش آمده و او را به خانه‌اش دعوت می‌کند.

قبرستان

امیدوارم که هیچگاه داغ نبینید اما باید برایتان بگویم که خوب است آدم گاهی به قبرستان هم سر بزند حتی اگر کسی را هم در آنجا نداشته باشد. این کار اثرات تربیتی زیادی دارد. در روایات اهل بیت علیهم السلام آمده است که بگاه شادی و غم به قبرستان بروید. می‌دانید برای چه؟ این بهترین سوپاپ اطمینان برای کنترل آدمی است تا از شدت غم تلف نشود و تا از شادی زیاد ذوغ مرگ نشود! وقتی که زدگی به شدت فشارت می‌دهد یا وقتی که از فرط مشکلات بریده‌ای، به قبرستان برو تا بدانی که همه اینها می‌گذر و چه زود هم می‌گذر و تا چشم به هم بزنی سرازیرت می‌کنند اینجا و آنوقت تو می‌مانی و اعمالت. اینها را که می‌بینی آرام می‌شوی.

همینطور وقتی زیادی خوشبحالت شده است! ، خوب است که باز هم به شهر مردگان سری بزنی و یادت بیاید که بالاخره جایت اینجاست و مواظب باش که خدا فراموش نکنی و فریفته نشوی.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ دی ۸۸ ، ۲۲:۰۸
HDI
با عرض سلام خدمت تمامی رفقا و دوستان گرامی...

من معین هستم...فکر میکنم معرف حضور همگی باشم... عضو غیر جدید سمپادبلاگ کانون قرآن که یه کم دیر پست گذاشتم..که شما به بزرگواری خودتون می بخشید..

برای اولین پست خلاصه ی یکی از شگفتی های قرآن رو توی ادامه ی مطلب گذاشتم..اگه تکراری هست به بزرگواری خودتون ببخشید..

اعجاز عدد 19     ادامه ی مطلب...



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ دی ۸۸ ، ۰۱:۱۶
HDI

پیام تسلیت رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرحوم

آیت الله آقای حاج آقا علی صافی

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به حضرت آیت الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی، ارتحال مرحوم آیت الله آقای حاج آقا علی صافی رحمت الله علیه را تسلیت گفتند.

آیت الله خامنه ای و آیت الله علی صافی

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی دامت برکاته

ارتحال اخوی مکرّم مرحوم آیت الله آقای حاج آقا علی صافی رحمت الله علیه را به آن جناب و دیگر بازماندگان و به همه ی ارادتمندان ایشان بویژه مردم مومن گلپایگان تسلیت عرض میکنم. این فقیه عالیقدر که از شاگردان برجسته ی مرحوم آیت الله العظمی بروجردی اعلی الله مقامه بودند، عمر با برکت خود را در خدمت علم و دین گذرانیدند و امید است مشمول فضل و رحمت و مغفرت الهی بوده باشند. علوّ درجات آن مرحوم و بقاء وجود شریف جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.

سیّد علی خامنه ای

14/دی/1388

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۸۸ ، ۲۱:۲۹
HDI

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۸۸ ، ۱۹:۱۸
HDI

دانلود رایگان کتاب الکترونیکی قرآن مجید:

ParsQuran Daily Verse

دانلود در ادامه مطلب
۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۸۸ ، ۲۲:۳۸
HDI

ساختمانى بر لب پرتگاه دوزخ!

جهنم

اسلام با دو چیز شدیداً مبارزه کرده است: دسته بندى در داخل اسلام، و دکان درست کردن در مقابل مسجد، براى درک نظر اسلام در این قسمت توجه شما را به داستان «مسجد ضرار» جلب مى کنم:

شاید داستان «مسجد ضرار» را شنیده باشید، بطورى که تاریخ نویسان اسلامى نوشته اند و مفسران هم در تفسیر آیه 108 از سوره توبه متذکّر شده اند قبل از ظهور اسلام، یکى از راهبهاى مسیحى به نام «ابوعامر» در مدینه بود که بشاراتى را که در کتب دینى گذشته درباره ظهور پیغمبر اسلام(صلى الله علیه وآله) دیده بود با شور و علاقه خاصى در میان مردم مدینه منتشر مى ساخت و از این راه یک حال شوق و انتظار مخصوصى در دلها ایجاد کرده بود. پس از ظهور اسلام مردم مدینه که از جهاتى تشنه ظهور پیغمبر اسلام بودند در سلک پیروان آن حضرت درامده و طبعاً اطراف «ابوعامرها» خلوت، و بازارشان کساد شد. همین موضوع آتش حسد و کینه را در دلهاى آنها روشن کرد، و سبب شد که به وسائل گوناگونى در مقابل پیشرفت اسلام کار شکنى کنند.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۸۸ ، ۲۲:۱۶
HDI
آشکارسازی ذرات عبارتست از فرآیندی که در آن خصوصیاتی مانند جرم ، انرژی ، بار الکتریکی ، مسیر حرکت و ... و در مجموع نوع یک ذره حامل انرژی که در واکنش‌های هسته‌ای بوجود می‌آید، توسط دستگاهی (اغلب آشکارساز) تعیین می‌شود.

دید کلی

فرآیند آشکارسازی متشکل از یک دستگاه آشکارساز است که بسته به نوع ذره تابشی و آشکارسازی خصیصه‌ای از ذره ، نوع دستگاه فرق می‌کند. سهم عمده در آشکارسازی ذره توسط ماده‌ای متناسب با ذره تابشی در دستگاه آشکارساز انجام می‌شود که عبارت است از برهمکنش ذره باردار حامل انرژی با الکترونهای مداری ماده آشکارسازی که این برهمکنش توسط مدارهای الکترونیکی آشکارساز ، به یک پالس الکتریکی تبدیل می‌شود. عوامل موثر بر آشکارسازی ذرات در این مقوله مورد بررسی قرار می‌گیرد.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۸۸ ، ۱۹:۱۰
HDI